Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Casa d'Up
AirbnbCasa d'Up

Ja pots passar una nit a la casa d’'Up' i a la de 'Purple rain' de Prince, entre altres llocs icònics (i de 0 a 100 euros)

Airbnb ha presentat una categoria d’experiències relacionades amb diferents personatges de la música, el cinema i l’art

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Airbnb ha llançat possiblement una de les idees més originals i estrambòtiques que ha tingut fins al moment. I és que l’empresa dedicada a l’oferta d’allotjaments a particulars i turístics, que ja havia popularitzat ofertes com dormir a la mansió ‘Dreamhouse’ de Barbie a Malibú o passar la nit al pantà de Shrek, a les Terres altes d’Escòcia, ha presentat una nova categoria d’experiències en què els hostes poden passar una nit en llocs oferts per figures de la música, el cinema, la televisió, l’art i els esports, entre àmbits de la cultura popular. 

Es tracta de 'Icons' i de moment Airbnb ha presentat onze ofertes repartides per tot el món. La majoria de les experiències seran gratuïtes o tindran un preu inferior als cent euros. Això sí, caldrà subscriure’s a les ofertes a través de l’aplicació de la companyia i, per sorteig, al llarg del 2024 es seleccionaran gairebé 4.000 guanyadors.

Els 11 'Icons' d’Airbnb

La casa d’'Up'

Dormir a la casa més famosa de Disney i Pixar a partir d’ara serà possible. El venedor de globus jubilat, Carl Fredricksen, farà d’amfitrió a aquell que vulgui explorar l’habitatge suspès en més de 8.000 globus. Això sí, caldrà viatjar fins a la petita població de Abiquiú, a Nou Mèxic, Estats Units, per passar-hi la nit.

El Museu Ferrari

Passar de 0 a 100 serà possible amb aquesta experiència a Maranello, Itàlia, perquè el pilot i amfitrió de l’allotjament, Marc Gené donarà una volta en un Ferrari 296 GTB als seus hostes. L’aventura també ofererià assistir a la carrera més important d’Emilia-Romaña des de la zona VIP i sopar al Cavallino, el restaurant preferit del fundador de la marca. A més, es passarà la nit sobre llits fets del mateix cuir que els seients dels Ferrari.

La casa 'Purple rain' de Prince

La casa de la pel·lícula 'Purple rain' obre les portes per primera vegada al públic per allotjar als afortunats que podran gaudir d’una nit a l’estil de Prince. En l’experiència es farà un recorregut pels records del cantant i es podran escoltar alguns dels seus temes desconeguts. 

Casa Purple Rain
AirbnbCasa Purple Rain

Una nit al Museu d’Orsay

La sala del rellotge del museu d’art de París es transformarà en un dormitori dissenyat pel creador de la torxa dels Jocs Olímpics de París 2024. A més qui passi la nit allà podrà veure la inauguració dels Jocs des de la terrassa amb vistes al riu Sena i podrà gaudir d’una visita del Museu en zones normalment restringides.

Museu d'Orsay
AirbnbMuseu d'Orsay

Mansió dels X-Men 

Els fans de Marvel i dels superherois podran viure l’experiència de dormir en una recreació animada en 2D de la Mansió X a Westchester, Nova York. En aquesta ocasió, els visitants podran triar si bé dormir a l’habitació de Jubilee, la dels nous reclutes o fins i tot a la de Lobezno.

Una nit exclusiva amb Kevin Hart

L’actor i humorista Kevin Hart esdevindrà quasi un amic per a qui visqui aquesta experiència perquè l’acompanyarà a ell i a les seves amistats durant una vesprada exclusiva on gaudiran d’espectacles de comèdia i una degustació de tequila. 

Concert privat de la Doja Cat

En acabar la seva gira mundial, aquesta artista oferirà un espectacle privat al menjador de casa seva.

Una nit de jocs amb Khaby Lame

Aquest tiktoker obrirà les portes del seu loft a Milà per ensenyar la seva col·lecció de figures manga i d’anime i jugar a videojocs tota la nit. A més, el jove promet ensenyar les seves habilitats per gravar vídeos virals a la xarxa social.

Una setmana amb Feid

Aquesta experiència és la més llarga perquè es tracta de passar una setmana sencera amb el cantant Feid i el seu equip en la gira mundial 'Ferxxocalipsis'. Durant set dies, els hostes podran participar als assajos i tenir accés als camerinos de cada concert.

La central de 'Del revés 2'

Abans que s’estreni la pel·lícula el 14 de juny, els hostes de ‘Del revés 2’ podran passar una nit al centre de control de les emocions de Riley, la protagonista de la història. Alegria, l'amfitriona, serà l’encarregada de mostrar com es treballa allà dins.

Bollywood amb Janhvi Kapoor

La família de la superestrella de Bollywood, Janhvi Kapoor, obre les portes de casa seva a Chennai, l’India, per ensenyar als visitants alguns dels seus trucs de bellesa i oferir-los els seus àpats preferits de la gastronomia índia. 

Janhvi Kapoor
AirbnbJanhvi Kapoor

NO T'HO PERDIS: Les 14 destinacions més infravalorades d'Europa

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona



Últimes notícies

    Publicitat